Stel uw pakket in een paar klikken samen

100% digitaal - 100% snel - 100% gemakkelijk

Intel Mac mini

Van 48,95 

Meer informatie over het materiaal
Beschrijving van het product

Heel snel. Verdomd krachtig.

De Mac mini is meer dan alleen een geweldige desktopcomputer, het is een klein wonder dat alles kan, van het aansturen van domotica-apparatuur tot het beheren van enorme renderfarms. Nu uitgerust met quad-core en hex-core Intel-processoren van de achtste generatie en Intel UHD Graphics 630, beschikt hij over nog meer rekenkracht om te voldoen aan de meest veeleisende professionele vereisten. Dus of je nu een liveconcert geeft of je nieuwe iOS- of iPadOS-programma test, de Mac mini is de kortste weg van een echt goed idee naar een geweldig resultaat.

Helemaal opgefrist.

Om zoveel vermogen te integreren zonder de behuizing te veranderen, is een compleet nieuwe thermische architectuur nodig: 100% flashopslag, een grotere ventilator, nieuwe luchtopeningen en een opnieuw ontworpen voeding. Onder andere.

Geek, geek, geek, hoera!

Mac mini beschikt over krachtig 2666 MHz DDR4 SO-DIMM-geheugen voor snellere rendering, het draaien van grote bestanden of het draaien van meerdere virtuele machines. En nu kunt u dat geheugen uitbreiden tot 64 GB om nog zwaardere werklasten aan te kunnen.

Er is meer in het leven dan opslag. Er is ook snelheid.

De Mac mini heeft 100% flash PCIe-opslag die tot vier keer zo snel leest als eerdere flash-opties. U kunt dus enorme bestanden laden en apps sneller uitvoeren dan ooit tevoren.

De nieuwe generatie beveiliging.

De Mac mini is uitgerust met de Apple T2-beveiligingschip. Deze Mac-siliciumchip van de tweede generatie is speciaal door Apple ontworpen om de Mac mini nog veiliger te maken. Hij combineert meerdere controllers in één en bevat een Secure Enclave coprocessor die de basis vormt voor veilig opstarten en versleutelde opslagmogelijkheden.

De cijfers spreken voor zich. Schokkend, zelfs.

De Mac mini is geoptimaliseerd om over de hele linie uitstekende prestaties te leveren. Hier is een vergelijking van zijn prestaties met die van de vorige generatie.

Nieuwe I/O. Cruciaal voor de productiviteit.

Met een reeks poorten kan de Mac mini in elke werkmodus worden gebruikt. Thunderbolt 3 is onze krachtigste en meest veelzijdige poort tot nu toe. En de Mac mini heeft er vier. De nieuwe HDMI 2.0-poort biedt meer bandbreedte dan zijn voorganger voor nog hogere datasnelheden. En omdat de Mac mini nu kan worden geconfigureerd met 10 Gigabit Ethernet, kan hij bergen bestanden en gegevens tot 10 keer sneller verplaatsen.

Thunderbolt 3

Thunderbolt 3-technologie biedt mogelijkheden die uw productiviteit zullen stimuleren. Gegevensoverdracht met 40 Gbps. Externe apparaten opladen en van stroom voorzien. Sluit maximaal twee 4K-schermen aan - zelfs een derde met een HDMI 2.0-poort - of een 5K-scherm. Of koppel een eGPU aan je Mac mini voor uitstekende grafische prestaties.

Overal liggen. Rust nooit.

Door zijn omvang, prestaties en vele poorten gaat de Mac mini verder dan ooit tevoren. En met nog meer cores in zijn behuizing van 49,6 cm is de kans groot dat je de Mac mini zowat overal tegenkomt. Alleen, of in tientallen. En het zal druk bezig zijn om alles te geven.

Mac power. Nog verder gedreven.

Met gloednieuwe speciale apps voor muziek, tv en podcasts. Slimme nieuwe functies in de apps die je elke dag gebruikt. En Sidecar, waarmee je de iPad als tweede Mac-scherm kunt gebruiken.

Technische specificaties
 • Processor: Intel® Core™ i5 of i7 (8e generatie)
 • RAM-geheugen (GB): 16 GB
 • Grafische oplossing: Intel® UHD Graphics 630
 • Draadloos netwerk: Wi-Fi 802.11ac / IEEE 802.11a/b/g/n compatibel
 • Bluetooth: Ja, 5.0
 • Ethernet: 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector)
 • Verbindingen :
  • Vier Thunderbolt 3 (USB-C) poorten met ondersteuning voor :
  • DisplayPort
  • Thunderbolt (tot 40 Gbps)
  • USB 3.1 Gen 2 (tot 10 Gbps)
  • Thunderbolt 2, HDMI, DVI en VGA-uitgangen ondersteund met behulp van adapters (afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Twee USB 3.0-poorten (tot 5 Gbps)
  • HDMI 2.0-poort
  • Gigabit Ethernet-poort
  • 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting
Video compatibiliteit

Ondersteunt de volgende schermcombinaties:
- Tot drie schermen: twee schermen met een resolutie van 4096 x 2034 pixels bij 60 Hz aangesloten via Thunderbolt 3 plus één scherm met een resolutie van 4096 x 2160 pixels bij 60 Hz aangesloten via HDMI 2.0
of
- Tot twee schermen: één scherm met een resolutie van 5120 x 2880 pixels bij 60 Hz aangesloten via Thunderbolt 3 plus één scherm met een resolutie van 4096 x 2160 pixels bij 60 Hz aangesloten via HDMI2.0.

Thunderbolt 3 digitale video-output ondersteuning:
- Native DisplayPort output via USB-C
- Thunderbolt 2, DVI en VGA outputs ondersteund met behulp van adapters

HMDI 2.0 monitor video-uitgang:
- Ondersteunt een 4096 x 2160 resolutie monitor bij 60 Hz
- DVI uitgang met HDMI naar DVI adapter.

SKU: ND Categorieën : , ,

Inhoud van het pakket



Het materiaal



Onderhoud



De garantie

0
0
Uw verzoek
Uw verzoek is leegTerug naar de catalogus
Coupon toepassen