Over iTakecare

Wij hebben een ander soort IT-bedrijf opgericht, met als doel zelfstandigen en kleine ondernemingen de mogelijkheid te bieden om in het kader van een totaalpakket krachtige IT-apparatuur aan te schaffen, zodat zij zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren.

Wie zit er achter iTakecare?

Aan de oorsprong van het bedrijf vinden we Gianni, de oprichter. Hij is al meer dan 15 jaar actief in de IT-wereld en wilde altijd gemakkelijke, concrete en betaalbare oplossingen vinden voor de IT-problemen van freelancers en kleine bedrijven. Hij richtte iTakecare op, omdat hij zich na verloop van tijd realiseerde dat kleine bedrijven, zelfs met professionele behoeften, niet altijd de middelen hebben om de (grote) rekeningen te betalen voor de aanschaf of soms de reparatie van hun hardware.

De oplossing lag voor de hand: kwaliteitsmateriaal aanbieden, het onderhoud en de garantie integreren in een "pakket" met slechts Ć©Ć©n maandelijkse betaling, alles inbegrepen en vooral zonder verrassingen. Voor hem stelt het zijn klanten in staat met een gerust hart te denken aan hun gegevensverwerking... Dat hoeft allemaal niet meer, zij beheren hun bedrijf, iTakecare stelt zijn competenties tot hun dienst.

Waarden die zinvol zijn

Sinds de oprichting hebben wij elke dag hard gewerkt om de waarde van ons bedrijf te waarborgen door onze inzet voor onze klanten.

Zoals op andere gebieden waar u "van alles en nog wat" kunt vinden, hebben wij ervaring in de IT-wereld en weten wij hoe moeilijk het kan zijn om vertrouwen te hebben.

Wij zijn geen uitzondering op de regel, en we weten dat er altijd wel iemand zal zijn die het 'goedkoper' kan, maar tegen welke prijs?

Als professionals is uw tijd kostbaar, daar zijn we ons meer dan van bewust, daarom willen we elke dag zoeken naar oplossingen waarmee u uw kleine onderneming kunt beheren en tegelijkertijd geld kunt besparen.

Bij iTakecare heeft u de keuze. Als je weet wat je nodig hebt, ga dan naar onze catalogus en kies uw materiaal, stuur ons uw aanvraag en wij zorgen voor de rest ... En als u niet weet wat u zoekt (of u heeft gewoon een vaag idee), ga dan naar onze neem contact op met om uw behoeften uit te leggen.

In beide gevallen nemen wij contact met u op om ervoor te zorgen dat alles geregeld is, maar ook om ervoor te zorgen dat uw keuze de juiste is, het is "digitaal-menselijk" en dat is wat voor ons telt!

 

0
0
Uw verzoek
Uw verzoek is leegTerug naar de catalogus
Coupon toepassen