Professionele IT-leasing versus het kopen van tweedehands apparatuur
iTakecare Professionele computerleasing

Ontdek de voordelen van zakelijke IT-leasing versus het kopen van gebruikte IT-apparatuur.

Bij de aanschaf van IT-apparatuur voor een bedrijf hebben managers doorgaans twee opties: apparatuur kopen (soms tweedehands) of kiezen voor een zakelijke lease. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van zakelijke leasing ten opzichte van de aankoop van tweedehands IT-apparatuur.

Geen verrassing wat betreft de staat van de apparatuur

Wanneer u tweedehands computerapparatuur koopt, kunt u niet zeker zijn van de staat ervan. De apparatuur kan gebreken of storingen vertonen die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn. Dit kan leiden tot extra kosten voor reparaties en onderhoud.

Als u kiest voor professionele leasing, profiteert u van gereviseerde of nieuwe apparatuur. Bij iTakecare is de apparatuur gecertificeerd grade A, en als nieuw. Meestal gaat het om retourzendingen of fouten in de bestelling. De focus ligt op kwaliteit. U kunt zich dus concentreren op uw bedrijf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de goede werking van uw IT-apparatuur.

Kapotte telefoon - iTakecare, professionele IT-leasing

Gespreide betalingen voor een betere kostenbeheersing

Met zakelijke leasing kunt u de kosten voor de aanschaf van uw IT-apparatuur spreiden over een bepaalde periode. Zo kunt u de betalingen spreiden over meerdere maanden en jaren, waardoor u uw kosten beter kunt beheersen en optimaliseren en uw cashflow beter kunt beheren. Dit kan bijzonder interessant zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen met beperkte financiƫle middelen.

Veiligheid en onderhoud gegarandeerd bij leasing

Ten slotte biedt professionele leasing u een gegarandeerde veiligheid en onderhoud van uw computerapparatuur. Leasecontracten omvatten namelijk meestal een garantie en onderhoud voor de duur van het contract. Dit betekent dat als uw apparatuur kapot gaat of gerepareerd moet worden, u kunt rekenen op een snelle en efficiƫnte onderhoudsdienst om het weer in orde te krijgen.

Bij iTakecare zijn bijvoorbeeld het onderhoud en de "SWAP"-garantie direct in uw maandelijkse betaling inbegrepen. De SWAP-garantie komt overeen met het omruilen van uw apparatuur in geval van een probleem. Dit "Zero Worry" beheer maakt integraal deel uit van het aanbod en de waarden van iTakecare.

Beheer zonder gedoe

Kortom, zakelijke leasing heeft verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van tweedehands IT-apparatuur. Zo kunt u profiteren van kwaliteits IT-apparatuur, uw kosten beter beheersen en profiteren van garantie en onderhoud. Om al deze redenen kan het zinvol zijn om zakelijke leasing te overwegen als een haalbare optie voor de aanschaf van uw zakelijke IT-apparatuur.

iTakecare is uw partner voor de levering van computerapparatuur, in kleine of grote hoeveelheden. Alle abonnementen worden aangeboden voor 36 maanden, inclusief onderhoud en garantie. U vindt de verschillende aanbiedingen en producten op www.itakecare.be.

0
0
Uw verzoek
Uw verzoek is leegTerug naar de catalogus
Coupon toepassen