Beheer van uw computerapparatuur

Lees in dit artikel meer over het beheer van uw IT-apparatuur met iTakecare en de diensten die wij voor uw bedrijf aanbieden.
De wereld van het werk kan een competitieve en stressvolle plek zijn. Het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen door de eisen van het werkende leven en de wens om altijd te presteren. Deze omstandigheden veranderen voortdurend door de enorme vooruitgang in technologie en hardware. Je moet up-to-date zijn, de beste computer hebben, de nieuwste laptop, de krachtigste tablet enz. En dit betekent een kostenpost voor uw cashflow, om nog maar te zwijgen van het feit dat uw apparatuur het op elk moment kan begeven op de dag dat u het nodig hebt, voor de klantvergadering van het jaar of de deadline van uw project.

Daarom hebben wij de iTakeCare oplossing opgezet. Of u nu ondernemer, freelancer of MKB-manager bent, het is belangrijk dat u uw werkleven kunt verbeteren door uzelf op een slimme manier van het beste te voorzien . Dus leun achterover, neem een kop koffie en laat ons u kennis laten maken met een van de sleutels tot uw succes.

Uw iTakecare-oplossing voor het beheer van uw computerapparatuur

iTakecare is de eenvoudige, concrete en betaalbare oplossing voor uw IT-problemen. Als professionals is het noodzakelijk dat uw activiteit uitgerust is met prestaties en betrouwbaarheid. Daarom maken wij er een erezaak van om u te laten profiteren van de apparatuur van uw dromen zonder u zorgen te maken over de kosten die gepaard gaan met de aanschaf ervan of een eventuele storingsdienst.

Hoe kunt u dit doen? Dankzij een pakket dat het product, het onderhoud en de "swap"-garantie (onmiddellijke omruiling in geval van een probleem) omvat, allemaal met één enkele maandelijkse betaling, zodat u zonder verrassingen en met een gerust hart van de voordelen kunt genieten en alleen hoeft te denken aan het beheer van uw bedrijf terwijl wij onze vaardigheden tot uw dienst stellen.

En achter deze beroemde "wij" staat Gianni, de oprichter van het bedrijf, die al meer dan 15 jaar actief is in de IT-wereld. Met de oprichting van iTakecare wilde hij de problemen oplossen waarmee hij zelf tijdens zijn carrière werd geconfronteerd.

Maandelijks abonnement om uw cashflow te behouden

Wij bieden u dus de mogelijkheid om kwaliteitsapparatuur aan te schaffen met behoud van uw cashflow. Dit abonnementssysteem biedt vele voordelen ten opzichte van directe aankoop.

Het eerste punt is de flexibiliteit die deze optie biedt. Door uw IT-apparatuur te leasen, vermijdt u de aanloopkosten die met de aankoop gepaard gaan door de kosten te spreiden over de looptijd van het contract, die bij ons 36 maanden bedraagt. Dit is de perfecte periode om met de tijd mee te gaan door uw IT-apparatuur vaker en zonder al te veel geld uit te geven te upgraden. Bovendien kunt u de apparatuur terugkopen als u deze wilt behouden.

Sommige critici van het concept zullen u vertellen dat leasen op de lange termijn duurder kan zijn dan rechtstreeks kopen vanwege de rente en huurkosten die zich in de loop der tijd kunnen opstapelen.

Maar kiezen voor onze diensten betekent dat u kunt investeren in uw teams, zonder gedoe, zonder de bank te breken. Bij iTakecare weten we dat uw tijd kostbaar is. We voorkomen dat u uw tijd verspilt met onze onderhouds- en technische ondersteuningsdiensten, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Deze diensten zijn direct inbegrepen in uw maandelijkse kosten. 

Verminder uw impact op het milieu en uw uitgaven!

Uiteraard bieden wij u nieuwe apparatuur aan, maar ook gereviseerde apparatuur, omdat deze zorgvuldig zijn geselecteerd en bijdragen aan een lagere maandelijkse betaling.

Wat is een refurbished apparaat? Het zijn gewoon gebruikte of geretourneerde elektronische producten die door deskundigen zijn opgeknapt. Deze hebben dan cijfers die een betrouwbare indicatie geven van de cosmetische staat van het product, variërend van A+ tot C.

  • A + : Geen tekenen van slijtage in werking of uiterlijk. 
  • A: vertoont zeer lichte sporen van slijtage (bv. nauwelijks waarneembare krassen) 
  • B: Vertoont merkbare tekenen van slijtage. 
  • C: vertoont zeer zichtbare tekenen van gebruik.

Bij iTakecare besteden we veel zorg aan het aanbieden van apparatuur die niet onder de A-klasse valt. Deze worden aan u geleverd nadat ze getest, gecontroleerd en gereviseerd zijn als nieuw om u de ervaring van het gebruik van een nieuw product tegen een gereduceerde prijs te garanderen.

Het grote voordeel van refurbished apparatuur voor bedrijven is de impact op het milieu. Door refurbished apparatuur te verkiezen boven nieuwe, helpt u de hoeveelheid elektronisch afval te verminderen die op stortplaatsen terechtkomt. Deze bevatten vaak giftige materialen die het milieu kunnen vervuilen als ze niet op de juiste manier worden verwijderd. U voegt dus een kleine steen toe aan het bouwwerk om onze dierbare planeet te redden, en dat is een onverslaanbaar argument.

Dit kan deel uitmaken van het MVO-beleid van uw bedrijf.

Leasing iphone 14 pro max - Uw hardware beheren

Laten we besluiten over het beheer van uw computerapparatuur

Bij iTakecare begrijpen we de uitdagingen waar bedrijven voor staan als het gaat om het uitrusten van hun personeel met de beste IT-apparatuur. We weten dat dit duur, tijdrovend en soms stressvol kan zijn voor ondernemers, freelancers en MKB-managers. Daarom hebben we een slimme oplossing ontwikkeld om u te helpen deze obstakels te overwinnen.

Onze oplossing is het opzetten van een maandelijks abonnementssysteem waarmee u zich kunt uitrusten met de beste apparatuur die beschikbaar is zonder uw cashflow in gevaar te brengen.

Door te kiezen voor iTakecare profiteert u van een compleet pakket inclusief hardware, onderhoud en omruilgarantie. We hebben producten van hoge kwaliteit voor u geselecteerd, allemaal getest en gecontroleerd op betrouwbaarheid en prestaties. Als u ooit een probleem heeft met uw apparatuur, kunt u deze met onze omruilgarantie onmiddellijk omruilen om de verstoring van uw bedrijf tot een minimum te beperken.

Daarnaast bieden we ook een reeks zorgvuldig geselecteerde refurbished producten die u extra besparingen opleveren en tegelijkertijd helpen de milieueffecten van uw bedrijf te verminderen. Door te kiezen voor refurbished producten bent u ervan verzekerd dat u kwaliteitsapparatuur krijgt en tegelijkertijd bijdraagt aan een milieuvriendelijk MVO-beleid.

Om al deze redenen zijn wij ervan overtuigd dat ons streven naar uitmuntendheid en prestaties en ons brede aanbod van hoogwaardige IT-producten aan uw behoeften zullen voldoen. Als klant van iTakecare bent u verzekerd van een tijdbesparende en duurzame kostenoptie en een uitstekende technische service. Dus ga uw gang en geef uzelf wat u verdient.

IT-apparatuur is voor bedrijven wat een voetbal is voor een voetballer - essentieel en up-to-date. ⚽️⚽️

0
0
Uw verzoek
Uw verzoek is leegTerug naar de catalogus
Coupon toepassen