Stel uw pakket in een paar klikken samen

100% digitaal - 100% snel - 100% gemakkelijk

Macbook Air 13 M2

Van 68,95 

Meer informatie over het materiaal
Beschrijving van het product

Superlicht. Super getalenteerd.

MacBook Air is opgebouwd rond de M2-chip van de volgende generatie en combineert een ongelooflijke slankheid, hoog vermogen en energiezuinigheid in een volledig aluminium behuizing. Het gaat overal naartoe, doet alles, en laat je onbeperkt werken, spelen en creëren.

Allemaal aan de macht. En in stilte.

De efficiëntie van de M2-chip is zodanig dat MacBook Air uitstekende prestaties kan leveren zonder ventilator, zodat hij stil blijft, hoe intens de taak ook is.

Ontworpen om lang mee te gaan. En om de planeet te behouden.

De MacBook Air is even duurzaam als milieuverantwoord: in zijn compacte behuizing is 100% gerecycled aluminium verwerkt.

Maak je klaar om op te stijgen.

De M2 chip luidt de volgende generatie Apple chips in. Hij biedt nog meer snelheid en kracht dan de M1. Je zult meer kunnen doen, sneller, met een krachtigere 8-core CPU. Maak overtuigende beelden en animaties met maximaal 10 GPU-kernen. Werk met meer ProRes 4K- en 8K-videostreams met de krachtige Media Engine. En werk - of speel - van 's nachts tot 's morgens met een batterijduur tot 18 uur.

Mooi, dat is duidelijk.

Het prachtige 13,6-inch Liquid Retina-display ondersteunt een miljard kleuren. Het is de grootste - en helderste - ooit gezien op een MacBook Air. Tekst is haarscherp, en foto's en films knallen van het scherm met krachtig contrast en details.

Jij, tot in de perfectie.

Maak altijd indruk tijdens videogesprekken met de 1080p HD FaceTime-camera en een set van drie microfoons. Dompel uzelf onder in een soundscape die speciaal voor u tot leven wordt gebracht door het audiosysteem met vier luidsprekers en ruimtelijke audio. Deze MacBook Air is een ware zintuiglijke ervaring.

De toetsenbordvirtuoos.

Het Magic Keyboard is even comfortabel als onopvallend en beschikt nu over een rij grote functietoetsen waarmee je snel toegang hebt tot je favoriete commando's en snelkoppelingen. Met Touch ID kun je met één druk op de knop je Mac ontgrendelen, een wachtwoord invoeren of aankopen doen. En het uitgebreide Force Touch-trackpad geeft je nog meer ruimte om je spieren te laten werken.

Havens om ver te komen.

De MagSafe-stroomconnector kan gemakkelijk worden bevestigd en losgemaakt met magneten - een geweldige manier om potentieel fatale wegvliegingen te voorkomen. Via twee Thunderbolt-poorten kunt u snelle accessoires aansluiten en van stroom voorzien. U kunt ook een beeldscherm tot 6K aansluiten. De hoofdtelefoonaansluiting ondersteunt hoofdtelefoons en oortelefoons met hoge impedantie.

Technische specificaties
  • Apple M2-chip met 8-core CPU, 8-core GPU en 16-core Neural Engine
  • 8 GB verenigd geheugen
  • 13,6" Retina-display met True Tone
  • Magisch toetsenbord
  • Touch ID
  • Force Touch-trackpad
  • Twee Thunderbolt 3 /USB 4 poorten
SKU: ND Categorieën: , ,

Inhoud van het pakket



Het materiaal



Onderhoud



De garantie

0
0
Uw verzoek
Uw verzoek is leegTerug naar de catalogus