De voordelen van IT-leasing

Bedrijven moeten vaak de aankoop van nieuwe apparatuur financieren voor het welzijn van hun personeel en om te voldoen aan de behoeften van hun klanten. De aankoop van apparatuur kan echter een kostbaar en moeilijk proces zijn voor bedrijven die vaak over beperkte budgetten beschikken. Daarom wordt het steeds duidelijker dat leasing een doeltreffende oplossing is.
Ontdek hieronder meer over de voordelen van IT-leasing voor bedrijven.

Geoptimaliseerd kasbeheer

Dankzij IT-leasing kunnen bedrijven die gerenoveerde of nieuwe apparatuur kopen hun cashflow gemakkelijk beheren. In plaats van de apparatuur te kopen, kan het bedrijf deze leasen voor een vaste periode, meestal tussen twee en vijf jaar. Aan het einde van de leaseperiode kan het bedrijf de lease verlengen of de apparatuur kopen tegen een vooraf vastgestelde prijs. Dankzij deze flexibiliteit kunnen bedrijven zich snel aanpassen aan hun veranderende behoeften aan apparatuur, zonder de doorverkoop van verouderde activa te hoeven beheren.

Bovendien kan geld dat zou zijn gebruikt voor de aanschaf van nieuwe IT-apparatuur worden gebruikt voor andere belangrijke behoeften, zoals nieuwe productontwikkeling, marketing of opleiding van personeel.

Een bekende maandelijkse betaling dankzij IT-leasing

IT-leasing voor bedrijven biedt vaste maandelijkse betalingen, waardoor het budget gemakkelijker te plannen is. Dit komt omdat de betalingen vooraf worden bepaald en niet variabel zijn.

Bovendien biedt IT-leasing vaak lagere rentevoeten dan traditionele leningen voor de financiering.

Is het leasen van gereviseerde computerapparatuur een goed idee?

iTakecare biedt bedrijven de leasing van gereviseerde A-apparatuur gecertificeerd door Apple. Deze aanpak maakt het mogelijk de kosten te beperken, het MVO-beleid van het bedrijf te stimuleren en zich op intelligente wijze uit te rusten met de nieuwste technologie├źn.

Computer leasing

Wat is Grade A refurbished apparatuur? 

Rang A of "Zeer goed": het toestel is esthetisch zo goed als nieuw. Er kunnen slechts zeer lichte gebreken of sporen aanwezig zijn. Meestal gaat het om fouten bij de bestelling, retourzendingen of niet-gebruik door de eerste koper.

Een slimme oplossing voor bedrijven? 

Refurbished apparatuur wordt namelijk aangeboden tegen een lagere maandelijkse prijs. Daarom is het soms slim om een beroep te doen op dit soort apparatuur, in nieuwe staat, om u uit te rusten met de nieuwste modellen IPhone, MacBook of zelfs IPad.

Tot slot over IT-leasing

Zakelijke IT-leasing is een aantrekkelijke financieringsoptie voor bedrijven. Door een eenvoudig cashflowbeheer, vaste maandelijkse betalingen en belastingbesparing kunnen bedrijven zich snel aanpassen aan de veranderende behoeften van hun klanten en tegelijkertijd hun cashflow behouden.

Daarnaast zijn er oplossingen, zoals iTakecare, voor het leasen van Grade A refurbished IT-apparatuur voor bedrijven. Gecertificeerd als nieuw, zodat het bedrijf zich kan uitrusten met het beste, tegen lagere kosten.

0
0
Uw verzoek
Uw verzoek is leegTerug naar de catalogus
Coupon toepassen