Apple gereviseerde computerhardware om uw budget te optimaliseren

In een wereld waarin technologie zich razendsnel ontwikkelt, kan het kostbaar zijn om een computersysteem up-to-date te houden. Wat als we u vertellen dat er een oplossing is die zowel economisch als ecologisch is om aan de top van de technologie te blijven zonder de bank te breken? Bij iTakecare bieden wij u leasing van gereviseerde Apple computerapparatuur van klasse A en A+. Dit is de perfecte gelegenheid om te profiteren van de kwaliteit en prestaties van Apple zonder uw budget op te blazen.

Wat is gereviseerde computerapparatuur?

Gereviseerde computerapparatuur is niet zomaar een oude computer die is afgestoft. Nee, we hebben het over hardware die is opgeknapt, of nieuw gemaakt, en rigoureus is getest om de prestaties en betrouwbaarheid ervan te garanderen.

Maar hoe beoordeelt Apple zijn refurbished producten? A- en A+-cijfers worden gegeven aan producten die er als nieuw of bijna nieuw uitzien. Er zijn geen zichtbare krassen. Met andere woorden, deze producten verkeren in uitstekende staat, zowel cosmetisch als functioneel.

Bij iTakecare selecteren we alleen Apple producten van klasse A en A+. Hierdoor profiteert uw bedrijf van apparatuur van zeer hoge kwaliteit voor een fractie van de kosten van nieuw.

De voordelen van gereviseerde computerapparatuur van Apple

Kiezen voor gereviseerde computerapparatuur van Apple betekent kiezen voor een groot aantal voordelen. Allereerst krijgt u toegang tot de kwaliteit en prestaties van Apple tegen een gereduceerde prijs. U verlaagt uw maandelijkse betalingen en rust uw bedrijf uit met geavanceerde apparatuur. Een aantrekkelijke bonus voor personeel en portemonnee.

En, nogmaals, refurbished hardware is niet zomaar een tweedehands computer. Alle producten die door Apple worden gereviseerd, worden uitvoerig getest en gecontroleerd. Je kunt dus zeker zijn van uitzonderlijke betrouwbaarheid.

Ten tweede kiest u voor een milieuvriendelijkere optie door materialen te hergebruiken. In deze tijd telt elk gebaar.

Groenere Apple computerhardware
Milieuvriendelijker gerenoveerde computerapparatuur

iTakecare, uw partner voor gereviseerde Apple hardware

Met iTakecare is de keuze voor gereviseerde computerapparatuur niet alleen een economische en ecologische optie, maar ook een probleemloze oplossing. Ons lease-aanbod van 36 maanden omvat niet alleen de hardware, maar ook het onderhoud en een "SWAP"-garantie. Dit betekent dat als uw apparatuur defect is, deze zonder extra kosten wordt omgeruild.

Bij iTakecare zorgen wij voor alles. Wij zorgen voor het beheer van uw IT-apparatuur, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk voor u is: het succes van uw bedrijf.

Conclusie

Refurbished Apple hardware is een ideale oplossing voor bedrijven die hun IT-budget willen optimaliseren en tegelijkertijd toegang willen hebben tot hoogwaardige apparatuur. Met iTakecare krijgt u het beste van refurbished Apple hardware, met een all-inclusive lease-aanbod: hardware, onderhoud en garantie.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog de controle over uw IT-infrastructuur met iTakecare.

Wilt u meer weten? Bezoek onze catalogus, waar u alle informatie vindt die u nodig heeft.

0
0
Uw verzoek
Uw verzoek is leegTerug naar de catalogus
Coupon toepassen